SAKINAH …… TOLONGGGGGGG !!!

SAKINAH …… TOLONGGGGGGG !!!

posted in: Produk | 0
Ani: Sakinah, saya ni masih tak tahu apa yang nak saya hadiahkan kepada kawan kita yang nak menyambut Birthday minggu depan.

Sakinah: Bagilah satu benda yang selalu dia boleh guna, so bolehlah dia ingat kat awak hari-hari. Nanti semakin rapatlah bersahabatan awak berdua. Sehingga je Jannah ... Insyaallah.
Ayah: Sakinah, tolong bawakan sejadah untuk makcik. Bawakan yang elok ye.

Sakinah: Baik ayah, Sakinah bawakan sejadah wangi ni. Bau pun elok sangat ayah. Bau bunga ROS lagi.
Mak: Kita nak bermalam di Hotel malam ni, Selalunya takde Sejadah untuk kita solat.

Sakinah: Takyah risau mak. Kinah dah bekalkan sejadah wangi Ottoman ni. Tak tebal, senang nak bawa, tak penuh sangat beg serta wangi mak.

Mak: Alhamdulillah.

 

Atuk: Nak, apa bezanya sejadah ni berbanding dengan sejadah yang lain Nak?

Sakinah: Atuk, sejadah ni buatan Turki dan diimpot terus dari Turki Tuk.

Atuk: Apa yang istimewanya Nak?

Sakinah: Ni sejadah WANGI tuk. Sebelum ditenun, benang dia direndam dengan pati bunga ROS dulu tuk. Jadi harumannya pun macam bunga ROS tuk. Orang kata, bau bunga ROS adalah juga diguna untuk terapi yang boleh memberi suasana ketenangan tuk.

Atuk: Ooooo..power tu nak. Tenunan dia tak berbulu-bulu ke?

Sakinah: Tak tuk. Dia bukan macam jenis fabrik yang berbulu, boleh tahan lama dan sesiapa pun boleh guna termasuk yang tak tahan dengan yang berbulu seperti yang ada asma.

Atuk: Mana nak dapatkan ni nak?

Sakinah: Atuk boleh beli online tuk. Nanti dia poskan sekali kat atuk. Siap dengan kotaknya Tuk. Sesuai juga untuk hadiah tuk. Atuk pergi je ke website www.sakinahonline.com atau klik kat sini , bolehlah atuk order online.

Atuk: Terima Kasih nak. Kalau atuk promot ngan kawan-kawan ada bahagian atuk ke nak?

Sakinah: Insyaalah Atuk itu boleh rondeng..he..he. Tapi kalau kita promot barang yang baik untuk kawan-kawan pun dah cukup baik ... kan tuk?

Atuk: He..he.

 

Share

Leave a Reply